Udstillingshuse

HomeEnfamiliehuseUdstillingshuse

Se,
hvad vi kan

Den bedste inspiration får du ved at besøge vores udstillingshuse og se vores kvalitet, løsninger og arkitektur med egne øjne.

Kom og besøg os

Et nyt hus er nok den største investering, som du kommer til at lave som privatperson. Derfor skal du også selv se, hvad vi kan, før du beslutter dig. Besøg vores smukke, funktionelle udstillingshuse.

Her møder du også vores byggerådgivere, som kan svare på dine boligspørgsmål og give dig gode råd. Skulle du falde for et af udstillingshusene, så tilpasser vi det helt efter dine ønsker: Indretning, materialer, lavenergi etc. Du bestemmer.

Åbent Hus

Åbent hus hver søndag fra 13-14

Rutevejledning:
Gråbynkevej 1

Gennemtænkt arkitektur og smukke detaljer

På Gråbynkevej 1 i Brønshøj ligger vores nye 1 ½ plans udstillingshus på 168 mr2 med gennemtænkt arkitektur og fine detaljer overalt. Lige ved et af Københavns dejligste grønne områder, Utterslev mose.

På førstesalen finder du to gode børneværelser, forældre soveværelse og et stor, dejligt badeværelse. I stueetagen ligger køkken/alrummet, TV stuen og det regulære, velindrettede bryggers. Huset er udstyret med et smukt kvalitetskøkken fra Svane Køkkenet med massive bordplader af træ. Køkkenet er superfleksibelt indrettet med blandt andet en kogeø på hjul, så du nemt og enkelt kan skaffe gulvplads, hvis familien f.eks. skal sidde i køkkenet.

Udefra har vi valgt smukke sorte ler tegl til taget og blødstrøgne mursten til facaden, der afsluttes med gesimser. De store kviste klæder huset, ligesom de er med til at give et spændende lysindfald. Helhedsindtrykket får ekstra plusser på grund af den færdiganlagte, ugenerte have med rullegræs og en smuk hæk, der omkranser grunden.

Kom indenfor

Se videoen og få et smugkig på Gråbynkevej 1 i Brønshøj