Udstillingshuse

HomeEnfamiliehuseUdstillingshuse

Se,
hvad vi kan

Den bedste inspiration får du ved at besøge vores udstillingshuse og se vores kvalitet, løsninger og arkitektur med egne øjne.

Kom og besøg os

Et nyt hus er nok den største investering, som du kommer til at lave som privatperson. Derfor skal du også selv se, hvad vi kan, før du beslutter dig. Besøg vores smukke, funktionelle udstillingshuse.

Her møder du også vores byggerådgivere, som kan svare på dine boligspørgsmål og give dig gode råd. Skulle du falde for et af udstillingshusene, så tilpasser vi det helt efter dine ønsker: Indretning, materialer, lavenergi etc. Du bestemmer.

Åbent Hus

Åbent Hus hver søndag
på Atlasvænge 8 og 9 i Ballerup
mellem kl. 13 - 16.

Rutevejledning:
Atlasvænge 9Atlasvænge 8

Atlasvænge 9:

Længehuset med et twist

Her har vi ”boltret” os inden for et af HHM’s normale huse, så økonomi og drømmen om det moderne funkishus går op i en højere enhed.

Det forskudte længehus kan realiseres på mange byggegrunde, samtidig med at forskydningen giver mulighed for spændende uderum, der indbyder til hygge året rundt både morgen og aften.

HHM følger i dette hus med udviklingen inden for boligindretning. Vi leger med farverne, nye overflader og en minimalistisk tankegang.

Huset opfylder børnefamiliens krav om rummelighed og en separat børne – og voksenafdeling med et stort centralt køkken/alrum, hvor familien kan samles.

Den traditionelle fordelingsgang, men her med flere ovenlys, skaber masser af lys og luft.

Husets meget store stue giver mulighed for en fleksibel indretning med stor sofagruppe centreret omkring tv’et samt eksempelvis et hyggeligt læsehjørne med store, bløde lænestole og reoler.

Den tilvalgte carport understreger husets minimalistiske udtryk. Her fortsætter husets tag ud over carporten, og der er opført en mur, som både holder taget og afskærmer ind mod naboen.

Atlasvænge 8:

Ideel til kernefamilien – den amerikanske model

Dette fantastiske hus er både individuelt og nyskabende. Her har HHM’s arkitekter sluppet fantasien løs – kom selv og bedøm resultatet.

Husets rødder går tilbage til det nordiske design med lyst træ, lyse farver og højt til loftet.

Det hævede loft i både køkken/alrum og stue, skaber en anderledes oplevelse end i resten af boligen, og sanserne får frit spil, når man bevæger sig i gennem huset.

Her er tale om et kompakt hus uden spildarealer, med køkken/alrummet som husets hjerte, hvorfra der er let adgang til alle rum. I forbindelse med køkken/alrummet er der skabt et stort, overdækket udeareal, som får ude- og indelivet til at flyde sammen. Her kan familien nyde vejret, både når solen skinner, og frokosten skal indtages på terrassen, og i de sene aftentimer når duggen er faldet.

Som en hyldest til den nordiske stil er også husets lydlofter udført i lyst træ, og disse bindes elegant sammen med de smukke, brede egetræsplanker på gulvet. Her følger vi tidens trend med at bringe naturen ind i boligen – de stramme rammer blødes op, og der bliver skabt hygge i det nye hjem.

Huset er skabt med en stor fleksibilitet, der giver den enkelte familie mange muligheder i forhold til planløsningen. Denne kan varieres på mange måder alt efter familiens ønsker og behov. Hør mere om dette hos en af vores byggerådgivere.

Bestil katalog

Bestil katalog

Kom indenfor

Se videoen og få et smugkig på Gråbynkevej 1 i Brønshøj