Blog

HomeEnfamiliehusePremiere på HHM’s nye udstillingshus
Typehuse

Premiere på HHM’s nye udstillingshus

Et er at læse om nye huse og se billeder. Noget helt andet er at stå inde midt i boligen og opleve, hvad vi kan, når vi tegner og bygger et nyt arkitekttegnet enfamiliehus.

Derfor skulle du og familien komme forbi Gråbynkevej 1 i Brønshøj. Her kan du nemlig ved selvsyn opleve vores byggekvalitet i vores nye 1 ½ plans udstillingshus på 168 mr2.
Et af Københavns dejligste grønne områder, Utterslev mose, ligger et minuts gang fra huset.

Brønshøj er kendetegnet af mange smukke, gamle murermestervillaer, og vores nye udstillingshus passer smukt ind i miljøet med sin gennemtænkte arkitektur og mange fine detaljer. På førstesalen finder du og familien to gode børneværelser, forældre soveværelse og et stor, dejligt badeværelse.

I stueetagen kan du tage køkken/alrummet og TV stuen i nærmere øjesyn og se det regulære, velindrettede bryggers. Huset er udstyret med et smukt kvalitetskøkken fra Svane Køkkenet med massive bordplader af træ. Køkkenet er superfleksibelt indrettet med blandt andet en kogeø på hjul, så du nemt og enkelt kan skaffe gulvplads, hvis familien f.eks. skal sidde i køkkenet.

Udefra har vi valgt smukke, sorte lertegl til taget og blødstrøgne mursten til facaden, der afsluttes med gesimser. De store kviste klæder huset, ligesom de er med til at give et spændende lysindfald. Helhedsindtrykket får ekstra plusser på grund af den færdiganlagte, ugenerte have med rullegræs og en smuk hæk, der omkranser grunden.

Hos HMM bygger vi ikke traditionelle typehuse, men arkitekttegnede enfamiliehuse, hvor du får stor indflydelse på udseende og indretning. Men tag ikke vores ord for det. Besøg os på Gråbynkevej 1 i Brønshøj og se vores kvalitetsbolig med egne øjne.

Her kan du og familien også få jer en uforpligtende snak med vores dygtige rådgivere, som kan hjælpe jer med alle de spørgsmål, I tumler med i forbindelse med at skulle bygge selv.

Vi holder åbent hus hver søndag kl. 13 – 16. Vi glæder os til at se jer!

POST A COMMENT