MENUMENU

Blog

HomeJobBliv praktikant hos HHM
Bliv praktikant hos HHM

Bliv praktikant hos HHM

Søg job

Navn

Telefon

Email

Adresse

CV

Studerer du til ingeniør eller bygningskonstruktør?

I HHM er vi glade for praktikanter, og heldigvis er de også glade for os. Det er fordi, at du som praktikant i HHM får selvstændigt ansvar, spændende opgaver og masser af hjælp og støtte fra dine erfarne kolleger. Vi tager mellem 10 og 12 praktikanter hvert år fra DTU og KEA.

Du bruger det meste af din praktiktid på vores byggepladser i hovedstadsområdet. Du får kontakt til mange forskellige mennesker og fag. Så det er vigtigt at have et godt overblik, være udadvendt og se konstruktivt på de udfordringer, som du møder. Du kommer f.eks til at udarbejde tidsplaner, kommunikere med håndværkere, samarbejdspartnere og kunder. Du deltager i byggemøderne, indhenter og udarbejder tilbud og udfører kvalitetssikring på byggepladserne. Dagene er sjældent ens. Du får testet teorierne i praksis, og du styrker både din faglighed og dine samarbejdsevner.

Når du er færdig med din praktik har du et relevant professionelt netværk og nogle værdifulde erfaringer i bagagen. Vi ansætter ofte tidligere praktikanter i HHM.

Vil du høre mere om et praktikforløb hos os, skal du tage fat i vores HR- afdeling på info@hhm.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.