MENUMENU

Udstillingshuse

HomeEnfamiliehuseUdstillingshuse

Se,
hvad vi kan

Den bedste inspiration får du ved at besøge vores udstillingshuse og se vores kvalitet, løsninger og arkitektur med egne øjne.

Kom og besøg os

Et nyt hus er nok den største investering, som du kommer til at lave som privatperson. Derfor skal du også selv se, hvad vi kan, før du beslutter dig. Besøg vores smukke, funktionelle udstillingshuse.

Her møder du også vores byggerådgivere, som kan svare på dine boligspørgsmål og give dig gode råd. Skulle du falde for et af udstillingshusene, så tilpasser vi det helt efter dine ønsker: Indretning, materialer, lavenergi etc. Du bestemmer.

Åbent Hus

Påskeåbent: Påskedag og 2. påskedag (21. og 22. april):
Atlasvænge 8 og 9 i Ballerup, kl. 13 - 16
Birkebakken 10 i Hillerød, kl. 13 - 14
 
Uvelse Åpark:
Åbent hus i påsken: Søndag d. 21. april og mandag d. 22. april kl. 15.00 – 16.00.
Lystrupvej 57, 3550 Slangerup.

Uvelse Åpark:

Tæt på byen
– Tæt på hindanden

Bo tæt på Hillerød centrum og samtidig tæt på naturen i rolige omgivelser, hvor der er plads til familien.

Hver søndag fra og med den 21. april 2019 holder vi ÅBENT HUS fra vores salgsvogn i Uvelse fra kl. 15 – 16.

HHM bygger jeres, nye lækre hjem kun 15 min. Fra Hillerød i den meget hyggelige Uvelse-bydel. Her kan I få opfyldt drømmen om et energirigtigt og vedligeholdelsesfrit hus i skønne, grønne omgivelser.

Nøglefærdigt hus inkl. grund, fundering, opsamling af regnvand, byggemodning.

Fra 3.495.000 kr.

Dobbelthus 2.995.000 kr.
Grunde fra 1.498.000 kr.

Adressen i Uvelse er: Lystrupvej 57, 3550 Slangerup.

Atlasvænge 9:

Længehuset med et twist

Her har vi ”boltret” os inden for et af HHM’s normale huse, så økonomi og drømmen om det moderne funkishus går op i en højere enhed.

Det forskudte længehus kan realiseres på mange byggegrunde, samtidig med at forskydningen giver mulighed for spændende uderum, der indbyder til hygge året rundt både morgen og aften.

HHM følger i dette hus med udviklingen inden for boligindretning. Vi leger med farverne, nye overflader og en minimalistisk tankegang.

Huset opfylder børnefamiliens krav om rummelighed og en separat børne – og voksenafdeling med et stort centralt køkken/alrum, hvor familien kan samles.

Den traditionelle fordelingsgang, men her med flere ovenlys, skaber masser af lys og luft.

Husets meget store stue giver mulighed for en fleksibel indretning med stor sofagruppe centreret omkring tv’et samt eksempelvis et hyggeligt læsehjørne med store, bløde lænestole og reoler.

Den tilvalgte carport understreger husets minimalistiske udtryk. Her fortsætter husets tag ud over carporten, og der er opført en mur, som både holder taget og afskærmer ind mod naboen.

Atlasvænge 8:

Ideel til kernefamilien – den amerikanske model

Dette fantastiske hus er både individuelt og nyskabende. Her har HHM’s arkitekter sluppet fantasien løs – kom selv og bedøm resultatet.

Husets rødder går tilbage til det nordiske design med lyst træ, lyse farver og højt til loftet.

Det hævede loft i både køkken/alrum og stue, skaber en anderledes oplevelse end i resten af boligen, og sanserne får frit spil, når man bevæger sig i gennem huset.

Her er tale om et kompakt hus uden spildarealer, med køkken/alrummet som husets hjerte, hvorfra der er let adgang til alle rum. I forbindelse med køkken/alrummet er der skabt et stort, overdækket udeareal, som får ude- og indelivet til at flyde sammen. Her kan familien nyde vejret, både når solen skinner, og frokosten skal indtages på terrassen, og i de sene aftentimer når duggen er faldet.

Som en hyldest til den nordiske stil er også husets lydlofter udført i lyst træ, og disse bindes elegant sammen med de smukke, brede egetræsplanker på gulvet. Her følger vi tidens trend med at bringe naturen ind i boligen – de stramme rammer blødes op, og der bliver skabt hygge i det nye hjem.

Huset er skabt med en stor fleksibilitet, der giver den enkelte familie mange muligheder i forhold til planløsningen. Denne kan varieres på mange måder alt efter familiens ønsker og behov. Hør mere om dette hos en af vores byggerådgivere.

Birkebakken 10:

Birkebakken 10 i Hillerød

På Birkebakken 10 i Hillerød har vi opført et forskudt længehus med sadeltag uden udhæng. For enden af huset er placeret en lækker, dobbelt carport med et stort, isoleret udhus, hvorfra der er nem adgang til både vejen og haven.

Da grunden har et naturligt fald, har vi indvendigt valgt at forskyde køkken/alrummet samt tre værelser tre trin nedad. Dette giver huset et spændende flow, og samtidig udnytter vi havens terræn både indvendigt i huset samt på de flotte træterrasser udvendigt.

Store vinduespartier i køkken/alrum og stue sørger for, at masser af lys og luft strømmer ind i huset hele året rundt.

Det traditionelle forskudte længehus passer til de fleste byggegrunde, uanset om den er smal eller bred. Huset er et normalt HHM-hus opført i en af vores standard-mursten i smukke gråbrune nuancer. Hertil er der sat sorte vinduesrammer i, der skaber dybde i facaderne og træder flot frem.

Hos HHM ønsker vi at følge moden inden for indretning og design, og dette bliver afspejlet i vores udstillingshus på Birkebakken 10. Her er der leget med nye, farvede armaturer fra Grohe, smukke farver på væggene og store fliser på gulvet.

For at imødekomme den moderne børnefamilies behov for nem vedligeholdelse, er der valgt brede laminatplanker på gulvene i stuen og i samtlige værelser.

I køkken/alrum og entré har vi løftet taget op til kip, så rummene får en ekstra dimension og en større rumfornemmelse.

Husets hjerte er det store, smukke køkken/alrum og herfra går gangen ned til børneafdelingen med eget bad. I den anden ende af huset, hævet tre trin over køkken/alrummet, ligger den store stue samt forældreafdelingen med eget bad placeret.

I køkken/alrummet er kontrasterne skabt ved et minimalistisk materialevalg i svage nuancer af grå. Dette bliver kombineret med en dejlig, muret bænk i et af de store vinduer. Et stemningsfyldt hjørne der indbyder til afslapning og hygge.

Bestil katalog

Bestil katalog

Kom indenfor

Se videoen og få et smugkig på Gråbynkevej 1 i Brønshøj