MENUMENU

Udstillingshuse

HomeEnfamiliehuseUdstillingshuse

Se,
hvad vi kan

Den bedste inspiration får du ved at besøge vores udstillingshuse og se vores kvalitet, løsninger og arkitektur med egne øjne.

Kom og besøg os

Et nyt hus er nok den største investering, som du kommer til at lave som privatperson. Derfor skal du også selv se, hvad vi kan, før du beslutter dig. Besøg vores smukke, funktionelle udstillingshuse.

Her møder du også vores byggerådgivere, som kan svare på dine boligspørgsmål og give dig gode råd. Skulle du falde for et af udstillingshusene, så tilpasser vi det helt efter dine ønsker: Indretning, materialer, lavenergi etc. Du bestemmer.

Åbent Hus

Sidste åbent hus inden sommerferien 
På søndag har vi åbent på Atlasvænge 8 i Ballerup, kl. 13.00 – 16.00
Sommerlukket: Uvelse Åpark (fra salgsvogn i Uvelse)
Sommerlukket: Alsønderup (sidevej til Baunevej) i Hillerød

Alsønderup:

Lyst og elegant vinkelhus

I den naturskønne udstykning i Alsønderup, tæt på Hillerød, har vi bygget et klassisk vinkelhus på 172 m2 med sadeltag. En elegant mursten i hvide og grå nuancer samt vinduesrammer i antracitgrå, giver facaderne et eksklusivt udtryk med flotte kontraster. Vinkelhuset er velegnet på mange grunde alt afhængigt af størrelsen på vinklen, der her giver en dejlig forskudt opholdsstue. Udenfor bidrager vinklen til et pragtfuldt uderum, der gør terrassen til en skærmet hyggekrog, hvor man kan finde læ i udetimerne.

Huset er virkelig velindrettet med hele tre rummelige værelser samt kontor og forældresoveværelse med eget bad. Indretningen og materialevalget til dette klassiske vinkelhus har vi trukket i en meget moderne retning – dog med et twist af 70èrne, der trender i øjeblikket indenfor indretning.

De tre værelser ligger praktisk tæt ved eget bad og vil derfor fungere som en glimrende børne-/ungeafdeling, mens forældrene har mulighed for at trække sig tilbage til den anden ende af huset.

Fra køkken/alrummet i midten af huset er der adgang til husets forskellige afdelinger og naturligvis store terrassedøre ud til terrassen og haven. Dette giver fornemmelsen af et ude- og indemiljø, der smelter sammen som en naturlig forlængelse af boligen.
En særlig detalje er den murede bænk mellem køkken/alrum og opholdsstue foran de store vinduer i vinklen. Her kan man sidde og nyde udsigten, læse en bog eller ordne lektierne.

Overalt i huset strømmer dagslyset ind af de store vinduer. Det giver et skønt lys hele vejen igennem boligen.

Åbent Hus
Baunevej (Ny udstykning, en sidevej)
3400 Hillerød
Hver søndag mellem kl. 13.00 – 14.00
Se kort

Uvelse Åpark:

Tæt på byen
– Tæt på hinanden

Bo tæt på Hillerød centrum og samtidig tæt på naturen i rolige omgivelser, hvor der er plads til familien.

Hver søndag holder vi ÅBENT HUS fra vores salgsvogn i Uvelse fra kl. 15 – 16.

HHM bygger jeres, nye lækre hjem kun 15 min. Fra Hillerød i den meget hyggelige Uvelse-bydel. Her kan I få opfyldt drømmen om et energirigtigt og vedligeholdelsesfrit hus i skønne, grønne omgivelser.

Nøglefærdigt hus inkl. grund, fundering, opsamling af regnvand, byggemodning.

Fra 3.495.000 kr.

Dobbelthus 2.995.000 kr.
Grunde fra 1.498.000 kr.

Adressen i Uvelse er: Lystrupvej 57, 3550 Slangerup.

Atlasvænge 9:

Længehuset med et twist

Her har vi ”boltret” os inden for et af HHM’s normale huse, så økonomi og drømmen om det moderne funkishus går op i en højere enhed.

Det forskudte længehus kan realiseres på mange byggegrunde, samtidig med at forskydningen giver mulighed for spændende uderum, der indbyder til hygge året rundt både morgen og aften.

HHM følger i dette hus med udviklingen inden for boligindretning. Vi leger med farverne, nye overflader og en minimalistisk tankegang.

Huset opfylder børnefamiliens krav om rummelighed og en separat børne – og voksenafdeling med et stort centralt køkken/alrum, hvor familien kan samles.

Den traditionelle fordelingsgang, men her med flere ovenlys, skaber masser af lys og luft.

Husets meget store stue giver mulighed for en fleksibel indretning med stor sofagruppe centreret omkring tv’et samt eksempelvis et hyggeligt læsehjørne med store, bløde lænestole og reoler.

Den tilvalgte carport understreger husets minimalistiske udtryk. Her fortsætter husets tag ud over carporten, og der er opført en mur, som både holder taget og afskærmer ind mod naboen.

Åbent Hus
Atlasvænge 9
2750 Ballerup
Hver søndag mellem kl. 13.00 – 16.00
Se kort

Atlasvænge 8:

Ideel til kernefamilien – den amerikanske model

Dette fantastiske hus er både individuelt og nyskabende. Her har HHM’s arkitekter sluppet fantasien løs – kom selv og bedøm resultatet.

Husets rødder går tilbage til det nordiske design med lyst træ, lyse farver og højt til loftet.

Det hævede loft i både køkken/alrum og stue, skaber en anderledes oplevelse end i resten af boligen, og sanserne får frit spil, når man bevæger sig i gennem huset.

Her er tale om et kompakt hus uden spildarealer, med køkken/alrummet som husets hjerte, hvorfra der er let adgang til alle rum. I forbindelse med køkken/alrummet er der skabt et stort, overdækket udeareal, som får ude- og indelivet til at flyde sammen. Her kan familien nyde vejret, både når solen skinner, og frokosten skal indtages på terrassen, og i de sene aftentimer når duggen er faldet.

Som en hyldest til den nordiske stil er også husets lydlofter udført i lyst træ, og disse bindes elegant sammen med de smukke, brede egetræsplanker på gulvet. Her følger vi tidens trend med at bringe naturen ind i boligen – de stramme rammer blødes op, og der bliver skabt hygge i det nye hjem.

Huset er skabt med en stor fleksibilitet, der giver den enkelte familie mange muligheder i forhold til planløsningen. Denne kan varieres på mange måder alt efter familiens ønsker og behov. Hør mere om dette hos en af vores byggerådgivere.

Åbent Hus
Atlasvænge 8
2750 Ballerup
Hver søndag mellem kl. 13.00 – 16.00
Se kort

Bestil katalog

Bestil katalog

Kom indenfor

Se videoen og få et smugkig på Gråbynkevej 1 i Brønshøj