fb
Enfamiliehuse Entreprise Råhus og Anlæg Om HHM Karriere

Om HHM

HomeOm HHM

Svend Pedersen

Svend Pedersen

Adm. direktør
+45 2270 7011

Vi er altid på udkig
efter dygtige medarbejdere

Vi høster stor anerkendelse for vores arbejde hos vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Det er fordi, vi har nogle af landets dygtigste fagfolk ansat indenfor hvert deres felt. Vi leder altid efter mennesker, der har lyst til at gøre vores forretning til en succes og til en endnu bedre arbejdsplads for de over 200 dygtige og sympatiske mennesker, som arbejder her.

Vi byder på en konkurrencedygtig lønpakke, et fantastisk fællesskab, masser af sjove og fagligt udfordrende opgaver og ikke mindst løbende træning og efteruddannelse, der gør dig endnu stærkere fagligt og menneskeligt.

Vi sætter meget stor pris på humor, ansvarsbevidsthed og lysten til at udvikle sig. Vi hjælper hinanden, deler vores erfaringer og viden og har det vældig godt i hinandens selskab.

Har du lyst til at blive vores nye kollega, så håber vi, at du vil søge en af vores ledige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

I dag beskæftiger vi medarbejdere indenfor følgende områder:

 • beton/struktør
 • murer
 • tømrer
 • VVS
 • gartner
 • byggeleder
 • projektleder
 • administration
 • teknisk tegning og projektering
 • salg og marketing

HHM
Organisationsplan

HHM’s økonomi

Vores nøgletal giver et indtryk af, hvor veldrevet HHM er. I byggebranchen er et solidt økonomisk fundament måske særlig centralt, fordi vi dagligt håndterer store budgetter.

HHM’s økonomi er solid, og vi har oplevet fremgang i de seneste år. En fremgang, som afspejler sig i vores egenkapital. For det er vigtigt at kunne modstå de udfordringer, som uvægerligt rammer byggebranchen med mellemrum. HHM har eksisteret i et halvt århundrede igennem turbulente perioder. Blandt andet fordi vi anerkender vigtigheden af at opbygge og udvikle forretningens økonomiske fundament

Hovedtal (t.kr.)
2018 – 2022

Resultatopgørelse

2018
2019
2020
2021
2022
610.714
783.899
939.480
829.627
736.765

Omsætning

77.256
99.306
130.704
130.239
110.577

Bruttofortjeneste

18.075
28.722
50.473
41.346
27.539

Årets resultat før skat

14.440
22.165
39.318
31.598
21.267

Årets resultat efter skat

69.705
79.871
103.188
104.786
96.953

Egenkapital, Ultimo

241.689
273.117
321.004
274.448
266.782

Samlede Aktiver

Kreditvurdering AAA

HHM får den højest mulige kreditvurdering AAA af Bisnode, som er Nordens største kreditrating virksomhed. en AAA kreditvurdering betyder, at HHM er virksomhed med ”særdeles gode evner til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser“

Kontakt

Svend Pedersen

Svend Pedersen

Adm. direktør
+45 2270 7011

Enfamiliehuse

Michael Hansen

Sektionschef Enfamiliehuse
+45 4117 3585

Entreprise

Peter Carstensen

Direktør
+45 2675 3315

Privatlivspolitik

Som et led i HHM A/S’ aktiviteter behandles en række personoplysninger. Vi skal derfor i henhold til databeskyttelsesforordningen give dig en række oplysninger.

HHM A/S er såkaldt ”dataansvarlig”. Vores kontaktoplysninger er:

HHM A/S, CVR nr.: 6729 4815

Bragesvej 4, 3400 Hillerød

Tlf.: 4825 3300

Mail: info@hhm.dk

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne fremsende salgsmateriale efter forespørgsel, for at kunne afgive tilbud eller indgå kontrakter, samt i forbindelse med rekruttering og effektivisering af digitale platforme og markedsføring.

Behandlingen sker dels i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, fordi behandlingen af oplysninger er nødvendig for udførelsen af en kontrakt. Desuden sker behandlingen i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f, idet behandlingen er nødvendig af hensyn til gennemførelsen af entrepriseopgaven for dig.

Tilbud/kontrakt

Hvis du indgår i en tilbudsfase eller indgår kontrakt med HHM, behandler vi dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Vi benytter disse for at kunne fremsende materiale og informationer samt for at kunne udfylde kontrakter, aftalesedler og afleveringsprotokoller korrekt. I få tilfælde kan du blive bedt om at oplyse dit CPR-nummer i forbindelse med kontraktudskrivelse.

Vi anmoder desuden om dine bankoplysninger i forbindelse med en opfyldelse af bankgaranti.

Når vi indgår en kontrakt, kan dine personoplysninger blive videregivet til eventuelle underentreprenører eller rådgivere, så vores indbyrdes aftale kan realiseres. Det vil kun være almindelige oplysninger, der bliver delt.

Salgsmateriale

Hvis du anmoder om at få tilsendt salgsmateriale enten via vores hjemmeside, hhm.dk, pr. mail eller telefon, behandler vi dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail.

Digitalt

Når du bestiller katalog på vores hjemmeside beder vi dig om at oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, så vi kan følge op på din interesse for vores huse.

Når du bestiller katalog på vores hjemmeside, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev, hvis du krydser af i ”ja tak”. Du vil efterfølgende blive kontaktet af en af vores sælgere. Hvis du undlader at krydse af i ”ja tak”, vil du hverken modtage nyhedsbreve eller blive kontaktet.

Du kan til enhver tid blive afmeldt nyhedsbrevslisten. For at afmelde kan du enten anvende ”frameld” (”unsubscribe”) i bunden af nyhedsbrevet eller skrive til os direkte på info@hhm.dk. Vi sørger for, at dine oplysninger bliver slettet.

Videregivelse

Vi anvender eksterne virksomheder (databehandlere), som har adgang til persondata fra henholdsvis hjemmesiden, CRM-system, Mailchimp (nyhedsbrevssystem), Instagram, LinkedIn, Facebook og Google Analytics. Dataen bliver brugt til at målrette markedsføring og som grundlag for kundekontakt.

Samarbejdspartnere

Hvis du indgår i et samarbejde med HHM A/S, behandler vi dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail for at kunne indgå i en samarbejdsaftale.

Rekruttering

Hvis du søger job hos os via vores hjemmeside eller pr. mail, behandler vi almindelige persondata omkring dig. I tilfælde af, at du ikke får job hos os, bliver dine data slettet.

Databehandleraftaler

Vi anvender eksterne databehandlere ved nogle områder, alene med henblik på at opfylde ovenstående. Der bliver alene videregivet almindelige persondata. Alle eksterne parter har indgået en databehandleraftale med HHM A/S, hvori sikkerhedsforanstaltninger er indlagt.

Opbevaring

Data ved indgåelse af kontrakt

Vi opbevarer dine personoplysninger i op til 10 år, derefter slettes dine data fra vores arkiver. Vi beholder dine data i 10 år dels for at kunne imødekomme skatte- og byggelovgivningen, og dels fordi den supplerende forældelseslov bekendtgører en forældelse på 10 år.

Data, anmodning om salgsmateriale

I forbindelse med et abonnement på vores nyhedsbrev beholder vi dine data indtil du afmelder servicen. Dette gør vi for at kunne blive ved med at imødekomme aftalen.

Hvis du anmoder om at få tilsendt salgsmateriale, beholder vi dine data i maksimalt 5 år, medmindre du indgår kontrakt med os om at bygge hus. Herved overføres dine data til en anden afdeling og slettes 10 år efter aflevering af dit hus.

Rekruttering og ansættelse

Vi beholder dine oplysninger i hele din ansættelse og i op til 5 år efter endt ansættelse. Dette gør vi for at imødekomme ansættelsesretlig praksis. Bemærk at dette ikke gælder rekruttering, hvor dine oplysninger, hvis ikke du får job hos os, bliver slettet efter endt proces eller senest efter 6 måneder.

Rettigheder

Vi gør dig opmærksom på, at du har følgende rettigheder efter databeskyttelsesforordningen i forhold til de personoplysninger, HHM A/S behandler om dig:

 • Retten til indsigt (ret til at se oplysninger om dig).
 • Retten til at anmode om berigtigelse(rettelse) eller sletning.
 • Retten til at anmode om begrænsning af behandlingen og til at gøre indsigelse mod denne behandling.
 • Retten til indsigelse.
 • Retten til dataportabilitet (transmission af oplysninger).

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Du har mulighed for at indgive klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K., hvis du mener, at HHM A/S ikke behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne.

Du kan i øvrigt læse mere om databeskyttelsesreglerne på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Find os her